Speciaal transport

Speciaal transport

Het speciaal transport wordt ingezet vanuit Hoogeveen via Ambrosius en kan uitschuiven tot 35 meter; de achteras kan separaat worden bestuurd. De vloot bestaat uit een poule van geladen en niet-geladen opleggers. Daarnaast is een reeks trekkende voertuigen voorzien van een laadkraan. Voor alle types speciaal transport staan efficiëntie en betrouwbaarheid voorop. Wij denken daarom met onze opdrachtgevers mee om de beste oplossing voor het speciaal transport te bieden.

Machine- en staaltransport

Voor het transport van staalproducten beschikken wij over een breed scala aan opleggers. Denk bijvoorbeeld aan sturende, uitschuifbare, vlakke staalopleggers met radiografische bediening. De voertuigen met laadkranen zijn voorzien van verschillende tonmeter-klasses; tot en met 85 tonmeter en tot een reikwijdte van 32 meter. Dit maakt het mogelijk om de voertuigen zelf te laden en lossen. Uiteraard neemt Zandbergen Transport deze werkzaamheden ook graag uit handen. 

 

Een dagje op stap met de directeur

Afgelopen dinsdag 30 oktober was het dan zover. Zandbergen/Ambrosius heeft een zomeractie gevoerd waarbij één van de prijzen “een dagje op stap met de directeur” was....

Lees meer